THAILAND 8 december nån fler som ska dit då?

3 dagar kvar på tandis,sen är slitet efter 8 veckor slut,känns trist att det är slut,vill gärna fortsätta och hoppas jag får jobbet som jag sökt där..

Resan är bokad 8 december är det avresa kommer hem den 23 december,jag o Jossan far ååh ska bli såå skönt..ska handla alla julklappar där..och julpynta innan jag far så allt är klart när jag kommer hem..

Lärarna var inte lyckliga då jag missar studenten 18 december,men jag fick dispens att redovisa allt i Sundsvall innan jag far..så gäller att smöra lite extra o köpa nån fin julklapp till läraren..

Missar även julbordet på Södra berget i sundsvall den 15 december med firman,men men det kommer ju en jul även nästa år.Var ju där förra året och det var det bästa julbordet jag nånsin ätit så det kan jag rekkomendera om du ska äta julbord.

Just nu sitter jag på jobbet jobbar denna helg så då vet man vad man gör,har bilen i Lugnvik på verkstan fortfarande måste försöka ordna nån chaffis till den så den kommer hem..skönt att ha allt lagat nu..bussning fram bytt,bromskivor fram,och handbroms bak,nu är det bara 4 hjulsinställning som ska göras och inlämning för vaxning innan jag far..funderade just hur mycket jag kostar på denna bil i reparationer per år..tippar på mellan 15 och 20 papp..antingen är det jag som kör vårdslöst,eller så är det en skitbil,fast iofs rservdelarna är inte billiga heller..men men skulle inte sälja den för allt smör i småland.

Bilden här under tål att tittas på där ska jag sitta i bikini o läsa en pocket medans ni andra drar på er raggsockorna..hehehe..See Ya


Power Plate

var ett tag sen man skrev nu,livet har gått sin gilla gång,jag har börjat träna på Power Plate 1 gång i veckan,man skakar fett,genom att stå,göra situps,armhävningar mm på en platta som vibrerar,detta gör man i 15 min och det motsvarar 900 armhävningar eller 1,5 timme på gymmet..har köpt ett kort där,så jag går dit 1 gång i veckan..
har även  börjat på vattengympa i en lokal utanför sjukhuset,med 34 gradigt vatten..går även där 1 gång i veckan..och det är såå härligt,känns som man är utomlands...
har haft problem med ryggen,efter allt assande på Folktandvården,så när jag får ont går jag på massage..så nu har man kommit igång lite grann med träningen i alla fall och med att rå om sig själv..

Väskan är by the Way såld om det är fler som undrar om den...

Nu är det bara 1 vecka kvar på praktiken och några strödagar veckan därpå som jag ska ta igen,då jag varit sjuk..känns så bra att jag klarat av detta i 8 veckor samtidigt som jag jobbat...sen är man färdig 18 december och behöver aldrig mer öppna en bok om tänder=)

Har hittat resesällskap också då Putte inte vill fara utrikes i år,så jag o Jossan tar en sista minuten till Thailand runt den 7 december i 2 veckor,blir min belöning efter allt slit i 1,5 år..

I helgen skulle jag jobbat men jag bytte pass istället så jag får jobba nästa helg,är skönt att vara hemma när Putte oxå är det..igår var vi i Birsta o shoppa jag handla mest julgrejer jag,har faktiskt satt upp en adventsstjärna i föntret haha lite tiidgt men den var så fin så jag kunde inte låta bli.. haha..på kvällen tog vi en promenad till syrran o hennes familj då dom just kommit hem från thailand...var skönt att få lite frisk luft och höra lite hur det är over there..
Idag har jag varit på Hyddan och firat Ingrid som fyllde 70 år,hon driver insamling där till fattiga länder,dessutom är hon en del av släkten..

har även satt upp en massa utebelysning i buskar o taknockar ute..blev så fint..

för stunden har jag just lagat lasagne och en banankaka med choklad som är i ugnen nu,får väl se hur den blir då jag aldrig läser receptet nogrannt blir alltid fel på ett eller annat sätt...meningen var att vi skulle hem till Tommy o maria på middag ikväll men deras son blev sjuk,så vi får mysa hemma själva..Putte har nämligen köpt deras hus i Aspnäs så vi skulle fira det,meningen är att dom ska flytta ut i Februari och då flyttar Dans bror in där istället,är ett jättefint hus som ligger 350 m från Vegsjön..Putte har fått nå dille o köpa större grejer nu,han köpte 7 hektar skog förra veckan i Ramvik,och imorn får vi veta om vi får hyreshuset som Putte lagt bud på,det ligger mitt i stan..

Nej nu ska jag filura i vad vi ska se för film ikväll..Trevlig Helg för det ska jag ha..

RSS 2.0