Kneg

dax att skriva lite tror jag var ju ett tag sen sist,har bytt arbetsplats och insett att personlig assistens inte riktigt är min grej,för mycket stillasittande arbete och ingen möjlighet att utvecklas som människa,att ta sig upp på karriärstegen i det yrket finns nog inte..många säger att det inte finns jobb,men det finns bara man ger sig klåen på att söka helst personligen..har redan fått 2 nya jobb och stormtrivs..så arbetslös hann jag knappt vara...

annars går livet sin gilla gång har hänt massa positiva grejer som jag håller för mig själv ett tag till..annars har vädret varit på topp,vi har varit ute och åkt skidor på fjärden ett antal ggr och fikat på udden bredvid..

1 år har vi nu bott i huset vilket har varit en berg o dalbana på gott ont,påsken är på antågande och Putte fyller 31 på påskafton..funderar på vad man ska hitta på i presentväg..hade man inte haft så mycket inplanerade jobb så hade inte en weekendresa till London suttit fel...

Mimmi verkar inte ha blivit dräktig ännu,vilken tid det ska ta..snart ger jag upp o kasterar hanen,då han ska få gå ut i vår..hans nya liv börjar nämligen efter att ha varit innekatt i 3 år hos tidigare ägare..och okastrerad vill jag inte släppa ut han då han förmodligen inte då kommer hem mer..

Jensen har fått barn och det blev en liten Noel,härligt att Erik fick till det till slut..fyller ju ändå 40 i maj..

Nej nu är det dax för mig att packa ihop och dra iväg på kneg..kortdag idag 4 timmars pass,så ibland har man det bra=)

Trevlig Tisdag

Vinterfest i Kramfors

Låter mysigt..men får bli another time..ska köra syrran med gubbe på 30 års fest ikväll..äta gott och se på dom 2 dumburkarna jag har..
annars har det varit kanonväder jag o kissarna har suttit på altan o solat...ätit kanongod pasta med bacon,grädde och färska champisar...

igår var jag o Sofie och åkte skidor på Kinavallen,sjukt kul men sjukt jobbigt...glömde även muggarna i stål vi drack blåbärssoppa ur på bagagluckan plus ett par vantar när jag senare åkte iväg,vantarna hittades men inte muggarna..

tog en promenad med Nalle oxå till Annika för att se hur dom bor..väldigt trivsamt hus må jag säga..sen joina jag deras familj på pizza i Ullånger på Cezars och gud vad goda pizzor dom har...

min laptops fläkt sluta funka så jag lämna in den..dom konstatera att det var damm i den vilket jag misstänkte..det kostade 390 spänn det..skoj...NOT...kunde ju ha öppnat den själv o kollat...

annars är jag sugen på marsipan just nu..ska ta mig en sväng förbi Ica sen och köpa blåbärsbakelser med marsipan på...MUmma=)

Rövslickeri

blir förvånad hur många rövslickare det egentligen finns i samhället,som krusar andra fast dom egentligen vill slå dom med en stekpanna i skallen..jag tillhör dock inte den skalan,kanske för att jag inte tar vad som helst,säger oftast vad jag tycker,försöker att inte såra folk och skulle jag göra det så har jag inte svårt att säga förlåt.

annars så måste jag städa idag ,har jag dock sagt hela dagen kanske skulle slängt ut datorn skulle det nog gå lättare haha..

kokar potatis i alla fall,ska göra hemgjorda pannbiffar med svampsås gjort på färska champisar..kanske bjuder över en vän oxå på midddag,kommer bli mycket mat..

nej nu ska jag fortsätta dooona

RSS 2.0