April aPRIL

haha jag ska inte vara med i någon big brother fast hade varit ganska kul haha...lurade ganska många med en massa annat bus oxå..så jäkla kul=)idag har jag jobbat o sen kom pernilla hit och höll mig sällskap o hjälpte till att få upp gardiner i vardagsrummet o en massa annat plock..tack det var guld värt bara att du kom gjorde att jag fick upp tempot lite o ta tag i saker här=)har varit på ett party i kväll i Nygård långt in i bushen i ingenstans hos Mona det var riktigt gott fika,tack mona=)nu håller jag mest på att fortsätta plocka som en höna..det börjar ta sig sakta men säkert=)känns så jäkla bra att bo här och dom som kommer blir så mållösa och tycker det är helt underbart här, och det värmer då känns det ännu bättre blir ett riktigt drömhus..lyckan är total=)nej nu ska jag surfa vidare natti natt

Kommentarer
Postat av: Pernilla Sjögren

Ja du/ni har verkligen hittat ett drömhus!!!

2009-04-03 @ 11:17:06
Postat av: Miss Knowledge

1865 Ordenssällskapet Wänskapsförbundet (WF)

Finns i Stockholm, Sundsvall, Jönköping, Nässjö, Härnösand, Örnsköldsvik, Hultsfred, Falun, Göteborg, Sävsjö och Katrineholm.

2 500 bröder

Grundat i Stockholm av G. P. Borg, J. Cederborg, A. Ekberg, E. Ersson, C. A. Gelin, G. W. Hellström, J. Lundborg, L. Ohlsson, E. G. Ohlsson, J. F. Pettersson och J. Schäfholm.

Styrs av en Stor-Mästare

8 grader

Valspråk:

Den sökande skall rekommenderas av 2 faddrar av lägst 4 graden, vara lägst 20 år och känd för redbar handel och vandel.

Hette fram till 1949 Sällskapet Wänskapsförbundet. Ordens främsta uppgift är att samla ansvarskännande svenska män oberoende av samhällsställning och religion till förädlande och berikande samvaro. Orden är av ideell natur och bygger på etisk-kristen grund. De skyldigheter Ordenssällskapet W.F. ålägger sina medlemmar står icke i strid mot vare sig religionens bud eller samhällets lagar.



Allvar och värdighet präglar logesammankomsterna. Ritualens ord orienterar om livets mål och mening i uppbyggande och karaktärsdanande syfte. Efter logeavslutning följer ofta en brödramåltid, varvid bl.a. hyllning sker till Konungen och Fäderneslandet. Till Ordens uppgifter hör även en hjälpverksamhet såväl gentemot egna medlemmar som utomstående behövande och då främst i samverkan med etablerade hjälporganisationer.



Inom flera av våra loger finns Damklubbar. Damerna får också närvara vid vissa av logen anordnade sammankomster.



2009-04-03 @ 20:43:56
Postat av: Miss Knowledge

Berikande och oberoende samvaro är svårt utan orden i Härnösand.

2009-04-03 @ 20:45:46
Postat av: Miss Knowledge

Kan ju bero på att det finns en del hitflyttade akademiker som saknar släkt o barndomskompisar.

2009-04-03 @ 20:46:58
Postat av: Miss Knowledge

Särskrivningar brukar vara ett samtalsämne har jag hört.

2009-04-03 @ 20:48:57
Postat av: Miss Knowledge

Observera - man får använda talspråk på en blogg!!!

2009-04-03 @ 20:50:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0